keskiviikko 16. joulukuuta 2015

PikkupöksyjäMalli: Melkein Vilsongit
Lanka: Villabambu
Lankaa kului: Koko vyyhti (100g)

Oli siis tarkoitus neulo Vilsongit ilman joustinneuletta, mutta kun en muistanut sitten lukea ohjetta kunnolla.

Polven kohdalla ajattelin vähän lukea ohjetta ja huomasin että nilkan kohdalla olisi pitänyt aloittaa levennykset, aloitin levennykset polvessa.

Haaran tein ohjeen mukaan (tosin vähän eri silmukkamäärillä). Kaikesta huolimatta tuli ihan mukavat yöpöksyt. Nämä siis aloitettiin tuolta lahkeista, joten neuloin ylöspäin niin pitkälle kuin lankaa riitti. Olisi saanut tulla korkeammatkin, mutta näillä mennään.


Kuvaaminen onkin sitten taas asia erikseen... Kuvattu eilen illalla vähän ennen nukkumaan menoa, vauhtia riitti vieläkin. Alla lähikuva housuista...
Malli: Villapöpät
Lanka: Katia Peru
Kulutus: 190g

Paksummat villahousut ulkokäyttöön (tai vaunukäyttöön). Nämä on tehty ohjeen mukaan, käytin vain eri lankaa ja neuloin pitkät lahkeet. Oranssi lanka meinasi käydä vähiin, joten jouduin harventamaan raitoja. Nämä neulottu ylhäältä alas. Tykkäsin tästäkin mallista.

Kuvaaminen oli taas haastavaa. Istualtaan onnistui hyvin, mutta sitten yritettiin kuvata seisaallaan. Tässä täytyy muistuttaa, että kyllähän hän osaa seisoa ja kävelläkin, mutta nyt oli sekä jalat että olkapäät kateissa...

Joten tässä melkein seisomakuva:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti