sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Marraskuun lopun puuhastelut


Tuli kiire neuloa jotain pientä, kun ystäväni uhkasi rueta lähiviikkoina synnyttämään. Kyllähän minä tästä tulossa olevasta lapsesta tiesin, mutta kun en ole vielä ehtinyt mitään neuloa hänelle. Yritin kyllä ehdotella ystävälle, että jos vielä puoli vuotta voisi pitää vauvaa sisällään, mutta ei tuo suostunut. Joten tässäpä pienet pikaiset neulomukset.


Malli: Omasta päästäni, 30 silmukalla tehdyt.
Lanka. KPPPM (Koigun merinolankaa)
Kulutus: 10 g


Lanka: KPPPM
Kulutus: 15 g

Muokkasin ohjetta, että saisin pienemmän pipon. Noh, piposta tuli pieni, mutta taitaa olla liian pieni vastasyntyneen päähänkin. Joten laitan pelkät pienet lapaset postiin. Tämän pipon ajattelin lahjoittaa vastasyntyneiden /keskosten osastolle, kunhan taas keräys tulee.


Tällä kertaa kuviin ei päätynyt koira, mutta kettu kyllä tuli vaanimaan jalustan vierelle. Ei varmaan olisi tarvinnut enää pitkään kuvailla, kun se olisi jo löytynyt kuvasta.

Ja sitten vielä viimeiseen kuvaan loput käsityöt. Lauantaina tehtiin itse makkaroita ja kyllähän nuo yllättävän hyvin onnistuivat ensikertalaisiltakin.


2 kommenttia:

  1. Hei! Taisit saada meiltä pikkuhattutartunnan viimeksi käydessäsi :D Miullakin tuli kahdesta hatusta liian kittanat, kuten muistanet. Mutta nyt olemme aivan somasti sattumalta samoissa värimaailmoissa, en nimittäin käyttänytkään ruskeaa lankaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No enpä kyllä muistanut sitä sinun nallen hattuasi :D Kyllä se ilmeisesti sitten oli tarttuvaa! Seuraavaksi ajattelin koittaa miten pienet töppöset minä osaan tehdä... Varmaan niitä voi sitten Barbiella käyttää.

      Poista