maanantai 18. marraskuuta 2013

VootooLanka: Suomalainen villalanka (torilta ostettu)
Kulutus: 47 g


Minulla ei ole ollut kovin paljon onnea pehmolelujen kanssa; kirahvin valmistumisessa meni useampi vuosi ja meinasipa pupukin jäädä muhimaan pöydän uumeniin kun ei alkanut korvat asettua päähän (valmistui lopulta 5 kuukauden jälkeen).

Tässä Voodoo-ukkelissa ei mennyt kuin 2 kuukautta! Selvää edistystä :) Ja jopa tykkäsin lopputuloksesta.


Lisäksi perjantaina valmistui pitkään kesken ollut takki. Tästä takista loppui aikanaan lanka kesken ja siihempä se sitten jäi odottamaan. Nyt innostuin viimeistelemään takin samalla langalla kuin tuon Voodoomiehen. Lankaa kului yhteensä 115 g ja mallihan oli: Phazelia´s mitered baby jacketJa tähän loppuun vielä kuva meille muuttaneista langoista.

Kävin viikonloppuna Tampereella kädentaitomessuilla ja tulin takaisin paljon lankaa mukanani, yhteensä 1500 g (lankalaihdutukseni ei oikein taida onnistua tänä vuonna, vaikka alkuvuosi meni suht hyvin.)

Näistä olisi tarkoitus tehdä muutama takki, sukat ja tuosta alhaalla keskellä olevasta violetti-vihreästä olisi tulossa minulle lapaset.

2 kommenttia:

  1. Teillä on jo lunta! Oi! Mieki halluun.

    Tuo takki on tosi upea! Kuuluuko voodoo-nukkeen myös neulat (tongit, vasara ja kosmetologin matokoukku)?

    VastaaPoista
  2. Meillä OLI lunta. Taisi samana iltana jo sulaakin, kun tuon kuvan olin ottanut :)

    Voodoo nukkea en ole pistellyt neuloilla muuten kuin lankoja päätellessä. Tuolla se istuu nyt tyytyväisenä lanka-astian vieressä.

    VastaaPoista