maanantai 21. toukokuuta 2012

Haaste


 Poni syö lankarahani blogista minut haastettiin vastaamaan haastajan esittämiin 11 kysymykseen, ja sen jälkeen keksimään uudet kysymykset seuraaville 11 blogille.

Vastaan kysymyksiin, mutta jätän haastamatta eteenpäin. Olen niin huono käymään kommentoimassa toisten blogeja muutenkin.


1. Kuinka innostuit bloggaamaan?
- Aloitin askartelu-/korttiblogilla, varmaankin siksi että saa näytettyä omia aikaansaannoksia muillekin. Myöhemmin tein toisen blogin käsitöille. Blogini toimivat minulle muistikirjana, että näen mitä on tullut tehtyä. Ja ohjeet yms. pysyvät tallessa.

2. Mikä on sinun OMA juttusi?
Oma juttuni on tehdä asiat monimutkaisella tavalla. Ainakin jos äidiltäni kysytään. Kun opettelin tekemään sukat pyöröpuikoilla magic loop-tekniikalla ja kerroin siitä äitille niin hän totesi suunnilleen että "jos asian voi tehdä vielä monimutkaisemmin niin tottakai se pitää tehdä"

3. Onko jotain kädentaitojen lajia, jota haluaisit kokeilla?
On, nypläys. Nypläämiseen minulla on tarvikkeetkin (tyyny ja nypykät), joten olen askeleen lähempänä tätä haavetta.

4. Onko jotain kädentaitojen lajia, jonka kierrät mahdollisimman kaukaa?
Raudan takominen! Koitin viime syksynä isän opastuksella ja käsikipu sen jälkeen oli niin suuri että jätän sen homman muille.

5. Jäikö sinulle traumoja ala-asteen käsityötunneilta?
Ei minulle, muille saattoi jäädä minusta. Ystäväni kertoi kerran että muut kun yrittivät tehdä koulussa sukkaa niin minä olin jo tehnyt villapaidan. Sanoisin että kyllä tuossa väitteessä oli hieman liioittelua :D. En muista neuloneeni koulussa villapaitaa, mutta saattoihan ne sukat tulla hieman nopeammassa tahdissa kuin muilla...

6. Mikä on suosikkiblogisi?
Tällä hetkellä suosikkiblogini on semmoinen joka kertoo ystäväni lapsesta.

7. Entäpä lempireseptisi?
Nyt tuli paha... Yleensä uusia reseptejä kokeilee vain kerran mutta tämä on semmoinen, jota tehdään säännöllisesti: Kotitekoinen curry Pastanjauhantaa-blogista.

8. Mikä on hurjinta, mitä olet elämässäsi tehnyt?
En ole hurja ihminen, mutta kylläkin korkeanpaikankammoinen. Joten hurjinta on minulle kaikki missä ollaan yli 2 metrin korkeudessa. Muutama vuosi sitten kävin Göteborgissa Lisergin huvipuistossa jossain vekottimessa mikä pyöritti ympäriinsä, se oli hurjaa! (En ole ennen käynyt semmoisissa laitteissa).

9. Minne haluaisit matkustaa?
Australiaan ja Kiinaan (tahtoisin nähdä Kiinanmuurin, dokumentti siitä oli mielenkiintoinen)

10. Minkä taidon haluaisit osata?
Mitä ei osata se opetellaan :). Haitarinsoitto sujuvasti (opettelu on ollu meneillään vuodesta 2006 asti). Viulunsoitto olisi myös aika hieno taito.

11. Mitä aiot tehdä seuraavaksi? 
Seuraavaksi pelaan yhden pelin netissä ja sen jälkeen ajattelin katsoa jonkun elokuvan ja vähän neuloa. Kaupassakin pitäisi käydä.... Ja pestä ikkunat....1 kommentti: