perjantai 11. toukokuuta 2012

Auringonkukkahattu

Lanka: BC Garn Soft Silk

Kyllä se vaan on vaikea kuvata omaa päätänsä. Sain kuitenkin loppujen lopuksi jonkinlaisia kuvia aikaiseksi (missä jopa ihan koko pää on sattunut kuvaan).
En ole vieläkään varma onko tämä ihan minun värinen ja viimeisillä kerroksilla iski muutenkin jo epätoivo että pysyykö tuo edes päässä. Resori kuitenkin kiristää ainakin nyt ihan tarpeeksi paljon, toivottavasti ei löysty käytössä kovin paljoa. Siis jos tulen käyttämään tätä :D

Sitten vielä todiste siitä että osaan tehdä kirjoneuletta:
Kaveri kävi kylässä ja esitteli lapasiaan jotka minä olen hänelle neulonut (ja täysin unohtanut). Vaikea sanoa mitä vuotta on eletty kun olen nämä neulonut... Ehkä n. 5 vuotta sitten...

Ja lankaa on kulunut tässä kuussa:
50g tuohon auringonkukkapipoon ja 24g kahteen tilkkupalaan, jotka lähtivät postissa hyvään tarkoitukseen jo ennen kuin ehdin kuvata ne.
Lankaa on tullut minun luokse 50g (tai ei se itsestään tullut, ihan piti minun käydä kaupasta se ostamassa), joten miinuksella ollaan tämän kuun osalta :)

Rehellisyyden nimissä myönnän että ostin Virossa käydessäni 500g lankaa, mutta koska niistä ei ole tarkoitus neuloa, vaan niistä on tulossa keppihevosen harjas, niin niitä ei lasketa mukaan :)

1 kommentti:

  1. Pipojen ja myssyjen kuvaaminen on ihan kamalaa, jos omassa päässä olevaa joutuu itse kuvaamaan. Siinä menee aikaa ja hermot, kun kymmenessä ensimmäisessä kuvassa näkyy vain seinä ja yhdessä kulmassa aavistus pipoa ja seuraavissa kymmenessäkin on kuvakulma ja/tai rajaus pielessä.

    Mutta tuo malli on kivannäköinen ja kuvatkin ihan onnistuneita. :)

    VastaaPoista