torstai 5. huhtikuuta 2012

Tekeleitä

 Viime viikolla olin lomalla ja autossa tulikin tehtyä lisää paloja jämälankapeittoon. Yhteensä 18 palaa, pitäisi saada vielä inspiraatio niiden kiinnittämiseen. Nyt on harkinnassa että teenkö kaksi peittoa, koska noiden palojen koko vaihtelee... Pienimmistä paloista / ohuimmista langoista voisi tehdä yhden pienemmän peiton ja paksuimmista langoista isomman. Täytyy miettiä.
 Nairi-huivi. Sunnuntaina neuloin puolesta välistä eteenpäin, melkein toinen puoli yhdessä päivässä (päivä vain loppui kesken, juuri kun olisi ollut hyvä vauhti päällä :)
 Tämä huivi esitellään mytyssä, koska tämä on purku-uhan alla. Not-so-mysterious mystery KAL. Viikon välein tuli uusi pätkä ohjetta. Muistaakseni 4. ohjeen kohdalla aloin lukea ohjetta väärin ja lopputulos onkin sitten tässä. Ei oikein huvita purkaa ja tehdä uudestaan. Mieluummin puran ja teen toisenlaisen huivin.
Lomaostoksina parit pipolangat. Tässä ensimmäinen pipo puikoilla. Kuvittelin tekeväni tämän suunnilleen parissa päivässä, mutta ainakin tuo aloitus vei enemmän aikaa kuin kuvittelin (sen jälkeen kun aloin ymmärtää ohjetta). Mukavan napakan tuntuinen reunus tuohon pipoon on ainakin tulossa.


Pitäisiköhän tähän loppuun vielä ilmoittaa maaliskuussa käytetyt ja ostetut langat:
510 g valmistuneita neuleita
700 g ostettuja lankoja

Joten kuukauden saldo on: +190 g

1 kommentti:

  1. Mie olen eniten fiksautunut noihin pikkutilkkuihin. Ihania! Nuo pinkki-vihreät vois melkein syödä. Sais kuituja...

    VastaaPoista