maanantai 8. elokuuta 2011

Lankakasa

Tästä kasasta pitäisi saada tehtyä itselle lämmikettä syyskuun puoliväliin mennessä.
Eilen neuloin mallitilkkua ja oli ihanan tuntuista lankaa, melkein samettisen tuntuista. Tänään täytyy vielä käydä uudet puikot. Pakko on nyt ehkä jo myöntää että mieheni on oikeassa; ei ole ikinä semmoista neuletta johon kävisi entiset puikot, aina täytyy käydä ostamassa eri kokoiset. Saa nähdä miten paljon näitä eri kokoja riittääkin... :)
Niin ja kasasta on tulossa tämmöinen paita/liivi tai joku mikä liekin : Juliana (ravelry)

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä lankaa!
  Minun mieheni on myös kiinnittänyt huomionsa noihin puikkoihin, aina pitää olla uudet kun on uusi lanka. Onneksi kannustaa täysillä neulomisharrastusta, ei pihtaa kuluissa :)

  VastaaPoista
 2. No kuitenkin se miekkonen itse käy aina rautakaupassa tai urheiluliikkeessä ostamassa jotakin yhtä lailla "tarpeellista" :D

  Mie löysin hienon neulemallin, vähän hirvittää aloitella sen tekemistä. Langat on sen verran kalliit että ei huvittaisi sössiä...ja vauvalle saisi tehtyä paljon nopeammin!

  VastaaPoista
 3. Miekkonen on viimeaikoina tilannut urheilutarvikkeitaan Malesiasta asti :P. Minä tyydyn kuitenkin ihan lähiliikkeisiin (eurooppa lasketaan lähialueeksi :).

  Nythän on sitten hyvä todeta että luin ohjeen väärin joten mallitilkkukin on neulottu väärin ja sen seurauksena minulta olisi ehkä saattanut löytyä oikean koon puikot... Tai sitten ei, saa nähdä kun yritän mallitilkkua uudestaan. Saattaahan se myös olla että joudun lähtemään vielä ostamaan lisää puikkoja :D.

  Laitahan Satu linkkiä neuleeseesi, minä tahdon nähdä mitä sinä teet.

  VastaaPoista
 4. Ei miulla linkkiä taida olla, otin kirjastossa valokopion jostain niistä käsityölehdistä :D

  VastaaPoista