sunnuntai 14. elokuuta 2011

Kaikki kesken

Tässä keskeneräinen Juliana (ravelry)
Nyt puikkojen kokokin on jo sopiva (eikä tarvinnut enää uudelleen vierailla puikkokaupassa :). Tosin ei se näillä sopivilla puikoillakaan ilman kommelluksia mennyt. Tein mallitilkun puupuikoilla ja jostain syystä sitten päätin itse työn aloittaa metallipuikoilla... Noh tiukkaahan siitä tuli, joten oli pakko aloittaa vielä kerran alusta puupuikoilla. Nyt uskoisin tästä tulevan hyvä, vielä pari metriä + hihat puuttuvat, aikaa 1 kk.
Tässä metallipuikoilla tehty pätkä jonka oik. reunassa näkyy miltä tämä tulee näyttämään valmiina. Kuvasta ei varmaan selvää saa mitä siinä tapahtuu eli silmukoita tiputellaan (tarkoituksella) tasaisin väliajoin.

Knitting Like Crazy-Ravelry ryhmän mysteerisukkakin on puikoilla hyvässä vauhdissa, langan väri vaan ei sovi tähän, kun hieno pitsikuvio ei pääse oikeuksiinsa, joten nämä aloitan uudelleen kunhan löydän sopivan väristä lankaa. Näiden lisäksi puikoilla on vielä Skew, joka saa odottaa niin pitkään että tuo Juliana on valmis.

Ja ettei tulevaisuudessakaan tekeminen lopu niin ostin 92 kpl tämmöisiä tänään kirppikseltä:
Nypläyksen yrittäminen on ollut pitkän aikaa minulla haaveena. Viikko sitten työkaverini soitti kirppikseltä ja oli löytänyt minulle nypläystyynyn suht edullisesti (40€). Anopin avustuksella löysin sitten tänään kirppikseltä nämä nypylät (vai nypykät) kahdella kympillä. Nyt ei siis tarvitsisi enää muuta kuin aikaa :)

1 kommentti: