lauantai 6. tammikuuta 2018

Langat levällään

Vuodenvaihteen kunniaksi huvittelin levittelemällä lankoja lattialle (tai oikeastaan patjan päälle). Edellisen kerran tein saman 2013. Positiiviseksi voi sanoa, että ei ole kovin montaa samaa lankaa jäljellä (mutta nuissa kuvissa näkyvät palatossut ovat vieläkin kesken :D).


Tässä ensimmäisessä kuvassa on fingering-vahvuiset sukkalangat.Yksi yllätyskin löytyi joukosta ja se on tuolla vasemmassa yläkulmassa oleva oranssi Väinämöinen (tummempi). Siitä ei ole mitään mielikuvaa mistä se ilmestyi, epäilen kuitenkin Tampereen käsityömessuja. (Tälle langalle löytyi selitys vähän myöhemmin, lanka on tullut vaihtokaupassa, vaihdoin Wollmeisea tuohon vyyhtiin 2016).


Tästä kuvasta löytyy kaikki muut. Oikeassa reunassa puuvillalangat.


Jämälankapurkin tämänhetkinen sisältö = 502 g. Karvaisimmat ja roskaisimmat jämät heitin surutta roskiin. Jämälangat päätyvät säännöllisesti pojan leikkeihin lattialle, niitä jos levittelee tarpeeksi lattialle niin siinä on remontti tai tietyömaa...


 Vuoden 2013 jälkeen on tullut kehräämistäkin kokeiltua, sekä rukilla, että värttinällä. Oikealla puolella taitavatkin kaikki olla rukilla kehrättyjä. Harmaa-ruskea-valkoiset on lapinkoiran karvaa.


Ja uskollinen apuri... Poikakin oli apuna levittelemässä lankoja, meillä oli hieman eri näkemys siitä miten ne levitellään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti