tiistai 6. syyskuuta 2016

Tippumattomat lapaset


Malli: itse keksitty
Lanka: Filcolana Arwetta Classic + Cascade Heritage
Kulutus: 102 g

Tammikuussa 2015 tein tippumattomat tumput ja koska huomasin, että lapaset eivät meinaa näin kesän jälkeen pysyä kädessä, niin päätin samalla idealla tehdä lapaset.

Nuita tumppujahan minä muuten neuloin pidemmäksi (itse asiassa tarkalleen vuosi sitten :). Nyt kuitenkin peukalollekin on jo käyttöä, joten jouduin neulomaan ihan uuden version. Vahingossa näistä tuli täydellisen kokoiset. Lankaa meni yksi kerä tuota Arwettaa ja peukalot jouduin tekemään Heritagesta, mutta ihan hyvä näin. Arwettaa en ollut ennen neulonut, mutta olin oikein tyytyväinen siihen miltä se tuntui puikoilla ja pehmeä lopputulos oli muutenkin. Katsotaan miten kestää käytössä, tänään lapaset ovat olleet jo hiekkaleikeissä.


En usko, että tämä näin hyvin pysyy tuossa harteilla, mutta kuvauksen ajan (videoita tietokoneelta tuijottaen) ainakin pysyivät hyvin.

Alemmassa kuvassa näkyy, että tein varalta reiät ranteen kohdalle, jos on tarvetta laittaa nyöri tai kuminauha, mutta ainakin tämän illan kokeilun perusteella olivat hyvät ilmankin.

Vahingossa paitakin sattui sopivasti olemaan sävy sävyyn lapasten kanssa, kerrankin kävi tuuri kuvatessa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti