perjantai 20. syyskuuta 2013

Väliaikavilautus

Kun nyt ei kerta näytä mitään valmistuvan, niin esitellään sitten taas keskeneräisiä:


Tässä on tulossa mysteerihuivi, eli kerran viikossa tulee pätkä ohjetta ja lopputuloksesta ei vielä tiedä. Ohjeessa ei kylläkään käsketty lisäämään koiraa tai sen lelua huiviin.


Tässä on tulossa vauvan paita, odottelee tällä hetkellä puikon hiomista. Puikko tarttuu ikävästi lankaan kiinni. Hiomapaperi on jo ostettu joten ei tarvitsisi kuin vähän hankailla...


Tässä on tulossa itselleni paita. Puuttuu enää toinen hiha. Jos otan tämän tänään autoon mukaan niin hihan pitäisi olla huomenna valmis, mutta kun hiha neulotaan kiinni paitaan niin tämä on vähän turhan iso kuljettaa mukana. Toisaalta suurin osa tästä paidasta taitaa olla autossa neulottu.


Tästä on tulossa örkki. Näette sen sitten valmiina, jonain vuonna. Minun pehmolelujen teko kun tunnetusti on hidasta. (Aiemmin esittelemältäni pupulta puuttuu vieläkin ne uudet korvat ja näköjään olen kirjoittanut siitä jo toukokuussa. Pitäisiköhän asialle tehdä tänään jotain :D)


Ja tästä tulee samanlainen huivi kuin edellisessä postauksessa, mutta erivärinen (jos mietitte että miksi tämä on niin eri näköinen :D). Anoppi tilasi itselleen.


Sitten olen tässä purkanut yhden sukan tekeleen mikä ei onnistunut. Kerrankin ihan kastelin sen purku langan että se suoristuisi. Ei tarvitse söheröä neuloa kun siitä aloittaa jotain uudestaan. Yksi huivintekele pitäisi purkaa, koska siitäkään ei oikeastaan tule hyvä.

Näiden lisäksi olen neulomassa: 
kaloja, jotka eivät ole edistyneet viime kerrasta. Tai ehkä yksi kala on tullut lisää.
- ikuisuusprojektia, eli The Beekeepers Quilt:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti