maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pipo ja vähän muutakin
Malli: Ana
Lanka: teetee Aurea
Kulutus: 142 g


Tämä on hattu, vaikka tämä näyttääkin että on sidottu niinkuin huivi.Tämä oli matkaneuleena, tarkoituksena että olisin saanut tämän päähäni  keväiseen (ja tuulisen kylmään) Berliiniin. Autossa, matkalla Helsinkiin, sainkin tämän neulottua päättelyä vaille valmiiksi, mutta päättely olikin sitten semmoinen mihin olisi tarvinnut 3 sukkapuikkoa. Yritin kyllä päättelyä pyöröpuikoilla ja käpyily sukkulalla (tatting shuttlella), mutta ei se ottanut onnistuakseen.Koska Berliini oli kylmä paikka, niin en jaksanut ottaa lapasia pois kädestä käsilaukkua kaivellessa ja niimpä lapaseni jäikin sitten kiinni tuommoisen koristeen metallilenkkiin... Helposti se siihen jäi kiinni, mutta olipa vaikea saada irti...Matkatavaroita autosta tyhjentäessä, tyhjensin samalla myös projektipussukastani 18 lappua ikuisuusprojektiini.

Aloitin eilen myös toisen vähintään yhtä ikuisen-projektin. Kaikki langat, jotka arvioin liian lyhyiksi tuohon ylempään ikuisuusprojektiin, neulon peräkkäin tämmöiseksi putkiloksi. Enkä aio välittää langan paksuuksista tai materiaaleista. Katsotaan mitä tästä tulee.


2 kommenttia:

 1. a) ihana uusi pipomalli ja mainio vanha malli
  b) juuttuminen on kurjaa. Itse juutuin pitsimekostani erään raggari-oppilaan reppuun. yleisöä oli kymmenittäin ja oli hauskaa. siis yleisöllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vietitkö sitten päivän sen raggarin maskottina, repusta roikkuen ? :D

   Poista