tiistai 23. lokakuuta 2012

Jotain valmista, paljon kesken

Lanka: Madelinetosh Tosh Merino Light

Valmiina on yksi huivi, joka oikeastaan valmistui jo pari viikkoa sitten, mutta koska se oli mysteerihuivi niin en kehdannut heti laittaa blogiin kuvaa, että ei kukaan kenellä se on kesken vahingossa näe sitä valmiina. Mallin suunnittelija on suunnitellut tästä hartiahuivin, mutta minusta se toimii hyvin myös kaulan ympärillä. Tuo kärki jää mukavasti vähän sivulle, että se ei ole semmoinen perinteinen kolmion kärki joka roikkuu heti leuan alla, tietysti kun huivikaan ei ole perinteinen kolmio.

Tuo Madelinetoshin lanka on ihanaa. Tykkään nuista hieman epätasaisista väreistä. Hieman oli langassa paksuuden vaihtelua, jopa niin pitkälle että yhdessä kohtaa lanka katkesi alemman rivin kerrokselta... En jaksanut purkaa vaan vähän solmin langan päitä yhteen että kestää menossa mukana. Niin ja yhteen kohtaan missä lanka näytti ohkaiselta neuloin vähän matkaa kaksinkertaisella. 

Tilkkupeittoa olen myös taas vähän tehnyt. Tästäkin peitosta tämä julkisivu on valmiina, väliin laitettava vanu (eli IKEA:n ohut peitto) puuttuu ja taustakangas. Pojalle sopiva peitto on minulta tilattu ja kankaat on siihen ostettu ja pesty. Pitäisi alkaa niitä leikellä ja yhdistellä.

Autossa istuskellessa olen neulonut muutaman tilkun lisää beekeepers quiltiin. Tässä kasassa on 38 palasta odottamassa kiinnitystä peiton alkuun.

Puikoilla tulossa myös toinen haalari kaverin pojalle. Samalla mallilla tehty toinen haalari näkyy täällä.

1 kommentti: