torstai 1. maaliskuuta 2012

Valmiita tuotoksia ja yllätyslöytöjäVauvaonnittelulahjaa olen puuhastellut tässä jo hyvän aikaa. Nyt sekin sitten valmistui, oli jo aikakin saada paketti postiin kun kyseinen vauvakin alkaa olla kuukauden ikäinen. 
Pikkuiselle tyttöselle lähti tämmöinen tilkkupeitto, kokoa n. 1m x 1m.

Isosisko sai paketin mukana lorupussin:
Ja sitten siihen minun yllätyslöytööni... Etsiessäni kankaita tuohon lorupussiin, löysin makuuhuoneen yläkaapista muovilaatikon täynnä lankaa... Ja nämä langathan eivät olleet missään nimessä mukana 13.1. suoritetussa laskennassa. Silloin laskin lankoja olevan yhteensä 10kg 640g. 
Lankojen laskun jälkeen olen: 
ostanut 1200g lankaa (kun halvalla sai :)
löytänyt 1600g omasta kaapista 
266g valmiita tuotoksia

Tarkistuslaskettu lankamäärä on tällä hetkellä 13kg 770g!
Jämälankapurkki painaa  963g.
Kaikki löytämäni langat olivat jo hieman vanhempia Novitan lankoja, joita en edes muista ostaneeni, mutta olen selvästi suunnitellut tekeväni niistä jotain:
Perhepotretti.
Aiemmin neulomani mustekala on melko suurella todennäköisyydellä samaa lankaa kuin tuossa ryhmäkuvassa tuo oikean puoleinen kerä. 
Pikkukimalainen Satu kommentoi mustekalaa näin: "Jos siulla on se keltainenkin samettilanka, niin sittenhän sie voit tehdä kolmivärisen örkin :)"
 Mitenhän jos keltaisen korvaisi tuommoisella pätkävärjätyllä persikalla? 

 Tämmöinen laatikko sieltä löytyi:
 Kaikki muut langat olivat aika hirveitä ilmestyksiä, mutta tuo punainen tennessee näytti tosi hyvältä. Anoppi sanoikin juuri tänään että ensi kesän muotiväri olisi punainen, joten äkkiä puikoille :D

1 kommentti: