sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Ompeluksia

Tuli niin hieno kuva että pitää ihan paljasta pintaa pistää näkyville tänne. 
Kyseinen käsityönäyte on kylläkin eräältä lääkäriltä eikä minulta. Lääkäri ompeli tällä viikolla mahaani 15-20cm matkalle tikkejä, joten neulomisaikaa nyt ainakin riittää, kuukauteen ei tarvitse työpaikalla näyttäytyä :) Ainoa miinus on vain että kun välillä pitää kipeää mahaa pidellä toisella kädellä kiinni ja yhdellä kädellä ei voi neuloa. Ja istuakaan ei aina kärsi. Niin ja kyllähän nuo pilleritkin meinaavat välillä väsyttää. Sairaalassa vietin 3 yötä ja oli minulla sielläkin käsityöpussi mukana. 

Tämän The Beekeeper´s quiltin ehdin aloittaa jo ennen sairaalaan menoa / sairaaksi tuloa. 7 uutta kuusikulmiota tuli sairaalassa ollessa valmiiksi. Sopivan pieniä tehdä niin jaksaa aina yhden ajan istuskella. Puolisen tuntiakohan minä mittasin että menee yhden teossa. Katsotaan minkäkokoinen peitto näistä sitten tulee. Tarkoitus on saada tuhottua jämälankoja tähän.
 
Puikoilla myös keskeneräisenä yhden rannekkeet ja yksi pipo ja sitten ilmoittauduin vielä not-so-mysterious mystery kal:iin, että eiköhän tässä saa aikansa kulumaan. Ai niin ja ehdin aloitta yhden huivinkin ennenkuin aloin sairaaksi :) Jännä nähdä saako kuukaudessa mitään valmiiksi asti...
1 kommentti: