keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Valmis pipoJokaisessa kuvassa hattuni näyttää eriväriseltä joten oikea väri on jotain kaikkien niiden väliltä :).
Hattu valmistui jo viikonloppuna ja tämän oli tarkoitus tulla ystävälleni, mutta koska tästä tuli liian lyhyt niin tämä jää itselleni kesäpipoksi. Lankana tuommoinen puuvillalanka, jonka merkkiä en muista... Täytyy sanoa että on tosi hyvän mallinen hattu. 
Toinen samanlainen hattu on jo puikoilla ja se tulee Cascade Yarnsin Baby Alpaca Chunky langasta (punaista, itselleni). (Saat Satu testata tätä hattua että kutittaako tuommoinen vauva-alpakka lanka sinua). Lanka pääsi jo loppumaankin, tilasin sitä eilen lisää Tampereelta Lankaideasta ja suureksi hämmästyksekseni tänään se jo tipahti postiluukusta. Nopeaa toimitusta sanoisin... :)
Kolmanteen pipoonkin on jo langat valmiina (Debbie Bliss, Cathaya), violettia puuvilla-viskoosi mikrokuitu-silkki-lankaa.
Niin ja se hatun ohje on täältä: Brables Beret

4 kommenttia:

  1. Huh, onpa hyvä että et teekään sitä hampusta. Kuulin vasta eilen, että se on tosi allergisoiva...heh. Vaan ootpas sie näppärä kertakaikkiaan!

    VastaaPoista
  2. En muista olenko hamppua testannut, mutta se ainakin kuulostaa kovin karkealta... Täytyy jossain käydä ihan uteliaisuuden vuoksi hiplaamassa:) En ollenkaan tiedä pitääkö paikkaansa, mutta semmoinen pieni epäilys olisi että tuo silkki tuolla langan seassa saattaisi hieman lämmittää sitä pipoa...

    VastaaPoista
  3. Kiva malli! Regia Extra Merino Twist oli uusin kutittamaton lankalöytö, jos vielä semmoisia oot etsimässä :)

    VastaaPoista