keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Ryhmäkuva


Kaivelin kaikki lankalaatikkoni ja muut piilopaikat läpi ja löysin n. 800 g lankoja joita en ollut merkannut minnekkään. Joten alkukuusta tehdyt laskut eivät pitäneet paikkaansa...


Samalla tein suursiivousta ja sain aikaiseksi 2 kauppakassillista roskia, ei siis koko asunnosta vaan vain lanka ja kangasosastolta...


Löysin myös yhdet palatossut, joista toinen on melkein valmis (yhtä saumaa vaille) ja toinen vähän enemmän vaille (yhtäkään saumaa ei ole ommeltu). Lisäksi löysin myös pienen pienet sukat, joista ei ole päätelty lankoja. Sopivat lähinnä nuken jalkaan.


Kirahvi, jossa on kaikki muut osat paitsi täplät (ne tuntui niin tylsiltä neuloa, joten kirahvi jäi hieman kesken).


Löysin myös lankoja, joista päätin luopua. Yhteensä 885g


Löysin paaaljon puikkoja, joita en tarvitse (ja liian vähän semmoisia mitä tarvitsisin). Näistä en-tarvitse-puikoista päätin myös luopua. Tässä kuvassa on löytämäni puikot joista en luovu. Ne oli niin pienet ja söpöt. Kuten kuvasta näkyy, puikko on n. etusormen mittainen. Pitäisi keksiä mitä näillä voisi neuloa, oli niin mukavan tuntuiset kädessä.
Puikkoja minulla on 28 settiä, joista: 
- 7 pyöröpuikkoja
- 2 settiä sukkapuikkoja
- 5 KnitPron metallipäitä
- 9 KnitPron puupäitä
- 5 pitkät puikot (35 cm)

Näiden lisäksi minulla on 3 puikkoa, jolla ei ole paria...


Virkkauslankoja, osassa virkkaus vielä kiinni...


Ja tässä ne sitten on kaikki löytämäni langat yhdessä kuvassa. Matto on n. parisängyn kokoinen.
Kuvasta puuttuu langat, jotka ovat kiinni neuleessa. Neuleet alemmassa kuvassa.Ja lopuksi vielä kaikki langat pakattuina laatikkoihinsa. Laatikoiden oikealla puolelle pinossa 5 tyhjiöpussia (menivät muuten aika pieneen tilaan). Imuri ei oikein tykännyt 5 tyhjiöpussin imemisestä, vaan sammui heti viimeisen pussin jälkeen, eikä vähään aikaan suostunut käynnistymään.

Lahjoitusten jälkeen lanka ei sittenkään lisääntynyt viime laskusta kuin vain 8 g :)

Joten tällä hetkellä lankaa on 15 kg 10g
+ jämälankapurkki, jota en tänään ehtinyt punnita, sinnekin kyllä livahti lisää lankoja.

1 kommentti:

  1. Voi jestas :D Mie nauran täällä ääneen, tuo on jotain niin mainiota! Ei vitsi, "joo, mie löysin pari kerrää tuolta laatikonpohjalta..."

    Mutta onneksi olkoon, nuo ovat tosi hienoja!

    VastaaPoista