lauantai 30. lokakuuta 2010

Sukkasato #8

Koko: erittäin pieni
Lanka: Hjerte SOCK 4 kaksinkertaisena

Nämä olivatkin sitten viimeiset Sukkasatosukat. Nyt voi keskittyä taas kaikkeen muuhun.
Seuraavaksi pitäisi tehdä lapaset ja itselleni puolikas villapaita... Sitten tietysti muutama huivi odottaa loppurutistusta.

sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Sukkasato #7

Lanka sama kuin edellisissä sukissa (Hjerte SOCK 4), nyt kaksinkertaisena neulottu. Koko n. 30.

perjantai 15. lokakuuta 2010

Sukkasato #6

Koko n. 18-19 (näin pienissä pitäisi varmaan määritellä iän kautta, mutta ei aavistustakaan minkä ikäiselle nämä sopivat :D)
Lanka: Hjerte SOCK 4
Hirvittävän ohut lanka oli, tuntui että näin pienissä sukissakin menee tuskastuttavan kauan tehdessä. Seuraavat sukat tästä langasta teen kaksinkertaisella.

sunnuntai 10. lokakuuta 2010

chihuhauhaun paita


Tässä olisi chihuahualle tuleva paita. Sovittaja asuu sen verran kaukana että piti ihan umpimähkään tehdä, saa nähdä sopiiko päälle. Mallina pehmoleluni joka näyttää enemmän hylkeeltä kuin koiralta tuo päällä... Palmikon alkukohtaan jäi häiritsevän näkyvä silmukan lisäys.

lauantai 2. lokakuuta 2010

Rannekkeet

Tässäpä tämän viikon puuhastelu. Piti pitää vähän taukoa sukista ja tein itselleni rannekkeet. Ohje Moda-lehdestä parin vuoden takaa (lehden numero ei muistissa). Lankana Jitterbug. Neulontalistalla olisi odottelemassa myös villapaita chihuahualle, mutta ehkä seuraavaksi yhdet sukat, koska tuli tuota sukkalankaa hommattua viikko sitten Helsingistä.